Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Daphne fotografie (daphnefotografie.wordpress.com). Wanneer je deze website bezoekt, ga je automatisch akkoord met de disclaimer.

Alle artikelen die ik schrijf worden met evenveel aandacht geschreven. Echter, het kan altijd zijn dat er feitelijke onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder dat dit verder gemeld wordt. Dit gebeurt enkel door de auteur zelf.

Aan de inhoud van Patricia neemt je mee zijn geen rechten te ontlenen. Patricia neemt je mee is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van patricianeemtjemee.nl. Patricia neemt je mee is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen in de artikelen.

Foto’s op Daphne fotografie

De foto’s die te vinden zijn op Daphne fotografie zijn gemaakt door mijzelf. Niets van wat op deze website is gepubliceerd mag zonder schriftelijke toestemming, op wat voor manier ook overgenomen worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s